момци нормално ли е 146 20тд при подаване рязко на газта да изпушва черно (почти каолкото един бус)
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 146 20тд пушек
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthyНормално е да изпушва черничко, но не и да продължи да къди, докато държиш педала.
Също е нормално да ти е позаминало турбото и да не духа както трябва, та затова да пуши така.
ми пуши си колега... като всеки дизел...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от trustworthyНормално е да изпушва черничко, но не и да продължи да къди, докато държиш педала.
Също е нормално да ти е позаминало турбото и да не духа както трябва, та затова да пуши така.
ми пуши си колега... като всеки дизел...
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovТя и мойта много яко реве след 7500rpm
Ае малко по-сериозно, стига сме спамили на колегата в темата.
като му даде газ пуши как няма да пуши турбото духа и обогатява... нормално ..
а не пушещ дизел не съм виждал още ...
мисля, че изчерпахме въпроса на колегатаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
на място мотора не е като на JTD xaxaxшумничък е да,но в движение не e
,Не е от най-икономичните ако очакваш 5/100 в града ще ти е трудничко да го постигнеш
извън града със 100-120 се смъква до 6-6.5
ако искаш кола която много трудно би те оставила на пътя,това е тя
общо взето положителните страни са в пъти повече от отрицателните.
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista146на място мотора не е като на JTD xaxaxшумничък е да,но в движение не e
,Не е от най-икономичните ако очакваш 5/100 в града ще ти е трудничко да го постигнеш
извън града със 100-120 се смъква до 6-6.5
ако искаш кола която много трудно би те оставила на пътя,това е тя
общо взето положителните страни са в пъти повече от отрицателните.
И бтв...тоя мотор има нужда от центровка на помпата периодично...и моята пушеше като я купих...после след центровката пушеше само като я вкарам в червеното...
Мотора е много як, стига да му се даде възможност за нормална работа...и върви повече от за 90кс според мен...махаш му катализатора само и заспива
Браво-тата по 103кс много ги наказвах...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
И бтв...тоя мотор има нужда от центровка на помпата периодично...и моята пушеше като я купих...после след центровката пушеше само като я вкарам в червеното...че не е ходила на преглет от доста време
ако е удобно да ми препоръчате някой добър дизелджия при които да се погледне ще съм МНОГО благодарен :P
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista146И бтв...тоя мотор има нужда от центровка на помпата периодично...и моята пушеше като я купих...после след центровката пушеше само като я вкарам в червеното...че не е ходила на преглет от доста време
ако е удобно да ми препоръчате някой добър дизелджия при които да се погледне ще съм МНОГО благодарен :P
Иначе моята я правиха в един сервиз в Горна Баня, уличката, която се пада от ляво косо на околовръстното точно след разклона за Овча Купел, посока Люлин.Там в първата къща в ляво....но принципно те се занимават само със Ситроени и може и да не се навият...иначе човека е магьосник....колата не можах да си я позная после....против само 25лв156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment